Korištenje privatnog pregledavanja na iPhoneu i iPadu uz Safari

Da biste zaštitili privatne podatke i ostavili povijest vašeg pristupa, možete koristiti privatno pregledavanje na iPhoneu i iPadu putem Safarija, izvornog preglednika uređaja. Kada otvorite prozor s ovom vrstom pregledavanja, vaši se podaci ne spremaju jer se kolačići više ne instaliraju, a web stranice koje posjetite ne ulaze u povijest preglednika.

Prednost njegove upotrebe je u zaštiti vaših osobnih podataka, iako instaliranje kolačića i brisanje podataka prilikom zatvaranja sesije zahtijeva ponovno unošenje podataka poput prijave. Ali ako tražite veću sigurnost pri korištenju interneta na svom mobilnom uređaju, potražite upute dolje da biste koristili privatno pregledavanje na iPhoneu i iPadu!

Savjet: naučite kako vratiti izbrisane fotografije i na Appleovim uređajima!

Korištenje privatnog pregledavanja na iPhoneu i iPadu uz Safari

1 - Otvorite Safari i dodirnite ikonu

;

2 - Odaberite Privatno i potvrdite tipkom OK.

3 - nakon aktiviranja Safari pozadinu preglednika čini tamnijom, a ne svijetlom;

4 - Da biste se vratili na zadanu navigaciju, samo dodirnite Privatno i potvrdite gumb U redu;

5 - Nakon što omogućite privatno pregledavanje na iPhoneu i iPadu, samo kliknite ikonu " + " da biste započeli privatno pregledavanje.

Također pročitajte:

Kako koristite privatno pregledavanje na iPhoneu i iPadu?

Bilo da biste zaštitili svoje osobne podatke ili spriječili drugima da pristupaju vašoj povijesti, privatno pregledavanje jedan je od najjednostavnijih načina za pružanje više sigurnosti i privatnosti Safariju i iPhoneu. Koristite li privatno pregledavanje na iPhoneu i iPadu uz Safari? Zatim pogledajte ostale trikove i savjete za preglednike iPhone i iPad!

Zanimljivi Članci